Szekrényesy Zsolt
Szekrényesy Zsolt
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
a menő
 
Modellekről

Látom másokat is érdekel a "Modellvasút". Azoknak írom ezeket a sorokat, akik még csak most ismerkednek eme témával, vagy csak kiváncsiak rá.

Először is a méretek:http://www.modellklub.hu/meretaranyok/index.htm  Ezen az oldalon szerintem egy igen komoly leírás található e témában. A méretek tulajdonképpen, a későbbi felhasználásnál jelentenek előnyt, vagy hátrányt! Mert ugye egy Z-és terepasztal egy kertben elveszne a maga 0,5x1 méteres méretével, viszont egy 0-ás 20x20 méterest meg nem tudok lakásban elképzelni. Az is igaz, hogy némi különbség felfedezhető az árakban is, de az alsóbb méreteknél (H0-Z) Én úgy vettem észre, hogy nincs nagyon nagy különbség.      Ami még eldönthet egy-egy méret közti választást az, a digitalizálhatóság. A mai rendszerek leginkább a H0-ás méretet támogatják. Az is igaz ezek a modellek jóval drágábbak. Egyébként szerintem az egyes méretek közt nincs semmi komolyabb, szembe tűnőbb különbség. Na persze vannak a gyártók közt is különbségek, van aki gyárt játék vasútat (az olyan is) meg van aki modellt ezek azok ami még megfizethető és szép is és van aki meg preciziós, egyedi darabokat (na ez megfizethetetlen).

Folyt. köv.

 
 
pontos idő
 
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!